25. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Načini da poboljšate svoju vezu

Ako vam se čini da vaša veza nije ono što je nekad bila, ovo su samo neki od načina na koje joj možete vratiti stari sjaj. Koliko ste zadovoljni vezom često ima veze s tim koliko se povezano osjećate...



Ako vam se čini da vaša veza nije ono što je nekad bila, ovo su samo neki od načina na koje joj možete vratiti stari sjaj.

7 – učvrstite vaše prijateljstvo –

Koliko ste zadovoljni vezom često ima veze s tim koliko se povezano osjećate s partnerom. Da biste to postigli postupno pokušajte provoditi više vremena s partnerom, komentirajte događaje, što se oko vas događa, razgovarajte o poslu.

6 – cijenite jedno drugo-

Sjetite se početaka i kako ste je pokušavali impresionirati. Jedna od tajni uspješne veze je da i dalje želite impresionirati drugu stranu, a to nije moguće ako ne cijenite partnericu.

5 – koncentrirajte se na sadašnjost kako biste imali bolju i sigurniju budućnost –

Mnogim parovima se u nekoj fazi veze događa da zbog brige oko budućnosti zanemare sitnice u sadašnjosti. Ako planirate veliki godišnji odmor, krstarenje, stan, vikendicu, ne znači da ne trebate danas napraviti neku sitnicu za partnericu. Ako je danas ne budete slušali što govori i napravili lijepu gestu, pitanje je da li ćete zajedno stići do onih većih stvari.

4 – nemojte razmišljati samo o lošim stvarima –

Istraživanja pokazuju da nezadovoljni parovi počinju sve više pažnje usmjeravati na negativnosti i samo o njima razmišljaju. Naravno, da to još više narušava vezu. Slijedeći put kada razmišljate o lošim stvarima sjetite se odmah i neke dobre.

3 – pronađite zajedničke ciljeve –

Parovi koji dijele zajedničke ciljeve imaju više izgleda za uspjeh. Ma kako ti ciljevi mali bili, kad ih ostvarite osjećat ćete se povezaniji s partnericom.

2 – usredotočite se na ono što se može popraviti –

Bez obzira o čemu se radilo, nemojte se samo žaliti, nego pokušajte pronaći područja u kojima ste se spremni mijenjati i prilagođavati jedno drugom.

1- prihvatite ono što ne možete promijeniti –

Nema nikakve potrebe da se svaki dan svađate oko iste stvari. Prihvatite da niste u svemu isti, prilagodite se u čemu možete, a ono što ne možete nemojte svaki dan naglašavati.