19. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Muške cipele

3Koje cipele morate imati u ormaru kako biste bili spremni za svaku priliku?! Kako biste izbjegli žurbu i nedoumice svaki put kad trebate obući nešto drugačije, evo prijedloga kako planirati svoju obuću.
Uz ova 4 tipa cipela bit ćete spremni za sve izazove.

1 – Elegantne cipele za odijelo
Čak i ako ne nosite odijelo na posao sigurno se često pojave situacije kada ga morate obući. Za takvu situaciju se pripremite tako što ćete kupiti jedne univerzalne cipele koje će služiti za takve prilike. To mogu biti cipele s vezicama, kožne, uz malo finiju obradu, malo sjaja ili laka.

-2 – Cipele za poslovni izgled

Za prilike kada je odijelo previše, a ipak trebate izgledati dobro, bez obzira da li se radi o večeri ili odlasku na posao, poslužit će ove cipele.

3- Dnevne casual cipele

Ove cipele idu na traper, obične hlače, i one su zapravo razina iznad tenisica. Budući da se često nose, a i odgovaraju većini odjeće za ove cipele je najvažnije da su udobne. Za zimske dane izaberite malo dublje, cipele do gležnja.

4- Tenisice – cipele

Većina muškaraca ima ovakve cipele. To mogu biti i skroz sportske tenisice, ali i nešto elegantnija izvedba – to su one koje ne nosite na treninge, ali ih obučete uz trenirku ili traperice.