14. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Što ne biste trebali reći ženama?

Posebno na početku veze mnoge stvari se vrlo lako pogrešno protumače te ih je bolje preskočiti. Ovo su neke od stvari koje biste trebali izbjegavati...

Što ne biste trebali reći ženama?

Posebno na početku veze mnoge stvari se vrlo lako pogrešno protumače te ih je bolje preskočiti. Ovo su neke od stvari koje biste trebali izbjegavati:

–    Nemojte pitati možete li nazvati kako biste izašli, niti možete li poljubiti… Ako pitate očite stvari nećete djelovati pristojno nego bez samopouzdanja i pomalo patetično. Ako vam je dala broj vjerojatno želi izaći s vama.

–    Nazvat ću te u utorak (ili bilo koji drugi dan) – dobro je ako već na početku pokažete interes ali ako definirate dan kada ćete je nazvati, ako zaboravite bit će veliki problem, kao i ako nazovete kasnije ili ranije.

–    Planove o budućnost osim ako zaista to mislite. Nemojte pričati ni o tome kako nešto treba u budućnosti izgledati, ako niste sigurni da to uključuje i nju.

–    S koliko si tipova spavala prije mene – osim ako niste u stvarno ozbiljnoj vezi

–    Neki dan sam te zvao, ali se nisi javljala, što je bilo? Ovo zvuči prilično očajno čak i kada ste s nekim duže u vezi.

–    Sviđam li ti se? Zašto ovo ne pitati? Ako je s vama, vjerojatno joj se sviđate i zvučat ćete kao da sebi želite popraviti samopouzdanje, odnosno kao da ga nemate. Ako ima neki drugi razlog zašto je s vama, sigurno vam na ovo pitanje neće iskreno odgovoriti.

–    Hvaliti se automobilom, poslom, poznanstvima… Osim ako ne želite da je to glavni razlog zašto je s vama.

–    Nešto loše o njenim prijateljima – Ona njih poznaje duže nego vas i vjerojatno ih poznaje dovoljno dobro. Ne trebate joj vi određivati s kim će se družiti, niti joj govoriti kakav je tko.