3. svibnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Što se ne smije unijeti u olimpijske dvorane?!

Možda ne idete na Olimpijadu, ali zanimljivo je vidjeti što se ne smije unijeti na gledalište olimpijskih sportskih terena...

Što se ne smije unijeti u olimpijske dvorane?!

Možda ne idete na Olimpijadu, ali zanimljivo je vidjeti što se ne smije unijeti na gledalište olimpijskih sportskih terena.

– Bilo što reklamno – Naravno nitko vam neće zabraniti da unesete majicu na kojoj je logo proizvođača, ali nije dopušten unos reklamnih objekata, kao ni predmeta s političkim porukama.

– Velike zastave – Zastave čije su dimenzije veće od 1 x 3 m nisu dozvoljene.

– Veliki kišobrani – Nisu svi kišobrani zabranjeni, ali ako želite unijeti neki veći kojim ćete od kiše zaštiti više od samog sebe, vjerojatno vam unos zaštitari neće dopustiti.

– Preveliki šeširi – Ne definira se točno koliki su šeširi preveliki, ali vjerojatno šeširi koji bi ometali pogled onima iza vas nisu dozvoljeni.

– Velike količine hrane – Opet, ne definira se precizno što znači velika količina, ali više od dva pića i grickalica vjerojatno ne bi prošlo.

– Walkie – talkies – Želite imati kontakt s obitelji u slučaju da se izgubite? Bolje napunite baterije mobitela i oslonite se na njih.

– Bučni rekviziti – Trube, rogovi, bubnjevi i slične stvari ostavite kod kuće, jer s njima ne možete ući na Olimpijadu.

– Sportski rekviziti – Frizbiji, lopte, reketi i sl. Sve je zabranjeno. Na stadionu možete gledati, ali ne i igrati sportove.