28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Najbolje dizajnirani uređaji

Ovo su neki od onih koji su se istaknuli u svojim kategorijama:

Nike tenisice TR1+ Lunar

Uređaji koji prate aktivnosti više nisu nikakva novost, od otkucaja srca, do brzine i pređene udaljenosti… Tenisice TR1 je dolaze sa senzorima i bluetoothom te se sve informacije direktno prenose na vaš iPhone, a tri aplikacije omogućavaju vam u brzu povratnu informaciju kako biste prilagodili svoj trening.

 

Samsung T27B750 HD monitor

Većina HD zaslona izgleda slično, razlika je uglavnom u veličini ekrana. Samsung je s monitorom otišao korak dalje te T27B750 sa 27 inča može biti monitor za kompjutore ali i HDTV.

 

Miš Razer Ouroboros Gaming

Kada je riječ o igricama miš je vrlo važan dio opreme. Postoje mnoge mogućnosti izbora za one koji traže savršen miš za svoju najdražu igricu. Ovaj miš ima podesivu duljinu i širinu, a može se pretvoriti u miša za ljevaka i dešnjaka.

 

A2B Velociti električni bicikl

E bicikli su negdje između tradicionalnih gradskih bicikla i električnih mopeda. Baterije potpomažu sustav pedaliranja, te omogućuju lakše kretanje po gradu.  Mnogi e-bicikli su glomazni i neprivlačni te zbog toga sporo ulaze u uporabu, no ovaj bicikl je uspio zadržati dobar izgled, a ponuditi prednosti e-bicikla.

 

Philips Fidelio SoundSphere mini bežični sustav zvučnika

Ako vam trebaju snažni, a moderni zvučnici ne možete pogriješiti s elegantnoim izvedbom Philipsa.

 

LG LFX31945ST hladnjak s vratima u vratima

LG je dodao hladnjacima dodatna vrata u vrata. U jednnima je prostor za pića dok je drugima za dodatne sitnice. Ovaj dizajn učinkovito pretvara vrata hladnjaka u zaseban hladnjak.