29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Moderne muške čizme i uz što ih odjenuti

Ovakve gležnjače možete nositi u ured...

Moderne muške čizme i uz što ih odjenuti

Ovakve gležnjače možete nositi u ured, ali i kao casual cipele za grad. One su savršen izbor za sve one koji ne traže alternativu tenisicama, ali ne nose svakodnevno odijela.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovakve čizme su bile popularne 40-tih i 50-tih godina prošlog stoljeća, ali su se u zadnje vrijeme vratile u modu na velika vrata. Čizme od brušene kože su dobar izbor za sve dnevne ili uredske lookove, možete ih nositi na odjela ali i traperice.

 

Idealan izbor za muškarce koji traže neutralne, ali ne pretjerano sportske čizme. Mogu se kombinirati uz sve stilove osim uz elegantna crna odijela.

 

Uz ovakve čizme kombinirajte zavrnute traperice ili hlače koje ćete staviti u čime.

 

Muške čizme za odijela su uglavnom do gležnja ali elegantnije izvedbe i preciznijih detalja nego ostale muške čizme. Možete ih nositi na hlače od odijela, ali i na odijelo. Naravno, u zimskim mjesecima.

 

Ovakve čizme su dobar izbor za neke uobičajene poslovne stilove, ne pretjerano elegantne. Kombinirajte ih s casual hlačama te tamnim traperom, a na njih možete kombinirati i sako.

 

Idealne su za muškarce koji su u odijelima svaki dan, ali i za one koje ne nose odijela ali žele elegantan dojam. Ovakve čizme ostavljaju besprijekoran dojam, bit ćete elegantni, ali ne pretjerano upadljivi.

 

Dobar izbor su za ured, ali i za večere. Ovakve čizme su upečatljive, ali i elegantne. Pokazuju koliko pazite na sve detalje.