20. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Muške traperice – kakav oblik izabrati

Ovo su možda najčešći tip traperica i odgovara mnogim muškarcima. Izduže nogu te dobro sjedaju na većinu obuće.
Brunello Cucinelli

Muške traperice – kakav oblik izabrati

Traperice ravnog kroja

Ovo su možda najčešći tip traperica i odgovara mnogim muškarcima. Izduže nogu te dobro sjedaju na većinu obuće. Traperice ravnog kroja s pet džepova i srednje plave boje idealna su kombinacija uz sportske majice, dukserice, ali i zimske jakne. Traperice ravnih nogavica u tamnijoj boji su dobar izbor za ležeran look za ured ili za fakultet. Možete ih kombinirati s tenisicama ili cipelama.

Relaxed traperice 

Ovakve traperice dobro će sjesti na cipele ili tenisice. Opuštene šire traperice odgovaraju većini muškaraca, a posebno su dobar izbor za muškarce srednje ili jače građe. Ovakav kroj nogavica uravnotežit će figuru. Nisu za visoke i mršave muškarce. Traperice širih nogavica i svijetle boje idealne su za vikende i slobodno vrijeme.

 

Uske traperice

Uske traperice imaju najuži kraj hlača te će vam ići skoro uz gležanj. One su posebno dobar izbor za kišovito vrijeme jer ih možete staviti u čizme ili duboke tenisice. Ovakve traperice dobro pristaju mršavijim muškarcima, ali bi ih trebali izbjegavati jako mršave osobe. Ovakve traperice mogu zamijeniti casual hlače u mnogim prigodama. One su vrlo dobar spoj različitih stilova i stoga ih možete kombinirati s različitim stvarima od sakoa i košulje do tenisica.

Traperice u boji

Ako volite komfor koji nudi traper, ali želite promjenu tada će vam traperice u nekoj drugoj boji biti super izbor. Možete ih odjenuti u ured koji nema stroga pravila odijevanja, ali i za bilo kakvu ležernu situaciju i kombinirati sa vestom, šalom i kapom ili s majicom kratki rukav.