24. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Što nas novo u tehnologiji očekuje ove godine

Na nedavno održanom Consumer Electronics Show...

0

Što nas novo u tehnologiji očekuje ove godine

Na nedavno održanom Consumer Electronics Show predstavljeni su razni noviteti iz svijeta tehnike. Ovo su neki od zanimljivih:
Lenovo ThinkPad

Lenovo ThinkPad Helix Laptop/Tablet Hybrid – Iz firme Lenovo spojili su ultrabuk i tablet, a po potrebi ih možete odvojiti. Rotacija ekrana je do 180°.

Asus

Asus Qube – Asus je predstavio novi video streaming uređaj nazvan Qube, a očekuje da će se pojaviti na tržištu u proljeće.

Samsung S9 UHD TV

Samsung S9 UHD TV – 85-inčni (215 cm) ultra HD TV jedan je od većih među konkurencijom, super tanak, a eleganciji pridonosi i okvir unutar kojeg TV možete prilagođavati kutu gledanja.

PaperTab Tablet

PaperTab Tablet – Nostalgija za novinama i njihovim savijanjem mola bi se riješiti s novim tabletom. Dizajn s 10,7 inčnim zaslonom, visoke razlučivosti, tanak je i podatan kao papir.

Tobii Rex T3

Tobii Rex T3 – njegova specifičnost je što se aktivira očima, što ubrzava zumiranje, micanje miša i otvarajne aplikacija.

Sony Xperia Z Smartphone

Sony Xperia Z Smartphone  – novi Smartphone iz Sonya ima neke impresivne kvalitete kao što je 13 megapikselna kamera, 5 inčni HD zaslon, ali i veliku novost – vodootporan je.