25. svibnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

JOOP! službeno odijeva Hrvatsku nogometnu reprezentaciju

Jedan od vodećih muških modnih brandova JOOP! novi je sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije za nadolazeće Europsko prvenstvo u Francuskoj....

JOOP! službeno odijeva Hrvatsku nogometnu reprezentaciju_5

JOOP! službeno odijeva Hrvatsku nogometnu reprezentaciju

 

Jedan od vodećih muških modnih brandova JOOP! novi je sponzor Hrvatske nogometne reprezentacije za nadolazeće Europsko prvenstvo u Francuskoj. Naši reprezentativci, od kojih mnogi igraju ključne uloge u najpoznatijim domaćim i stranim nogometnim klubovima, te članovi stručnog stožera HNS-a, zablistat će u odijelima vrhunske kvalitete i besprijekorne udobnosti, po kojima je njemački brand JOOP! globalno poznat.

JOOP! službeno odijeva Hrvatsku nogometnu reprezentaciju_1

Od samih početaka, Hrvatska reprezentacija ne prestaje nizati uspjehe na međunarodnoj nogometnoj sceni, a uz nove JOOP! službene outfite, spremni su osvojiti i europski modni vrh. Moderni i urbani, hrvatski nogometni reprezentativci savršeno utjelovljuju misiju branda JOOP! – usmjerenost na detalje, ambicija i rušenje granica jednako ih prate i na modnim i na nogometnim terenima. Strukturirana JOOP! odijela ističu sportska, istrenirana tijela naših reprezentativaca, uz istovremeni fokus na markantnu eleganciju.

JOOP! službeno odijeva Hrvatsku nogometnu reprezentaciju_4

Autentični JOOP! krojevi našim će reprezentativcima osigurati savršeni look svakog dana i u svakoj prilici te ih pretvoriti u stilske ikone, koje će besprijekornim stilom odsad jednako oduševljavati i izvan nogometnih stadiona.

JOOP! službeno odijeva Hrvatsku nogometnu reprezentaciju_3

Službeni outfit nogometne reprezentacije dostupan je u Heraldi for men storeovima.