19. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Nogometna reprezentacija za kojom se okreće cijela Europa

Početak Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, osim vatrene borbe u sportskoj areni, oblježio je i veliki modni uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije...

Nogometna reprezentacija za kojom se okreće cijela Europa

Nogometna reprezentacija za kojom se okreće cijela Europa

Početak Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, osim vatrene borbe u sportskoj areni, oblježio je i veliki modni uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije. Naši reprezentativci, od kojih mnogi igraju u vodećim domaćim i svjetskim klubovima, svijetu su se predstavili u najboljem svjetlu, modernim, elegantnim i autentičnim JOOP! outfitima. Ekskluzivna suradnja jednog od vodećih njemačkih modnih brandova i Hrvatskog nogometnog saveza rezultirala je odijelima za kojima se okreće cijela Europa.

Nogometna reprezentacija za kojom se okreće cijela Europa_2

Službeni JOOP! outfit za najpoznatija imena hrvatskog nogometa izdvaja se svojom markantnom elegancijom, slim fit krojevima te pomno osmišljenom nijansom tamno plave boje. Detalji u bijelim i smeđim tonovima naglašavaju „kameleonsko“ lice službenih HNS odijela, koja u svakoj prilici Vatrenima donose urban i autentičan modni izričaj. JOOP! stil prepoznatljiv je po vještoj kombinaciji glamura i opuštenosti, formalnih i sportskih izdanja – i to uvijek s pažljivo izvedenim detaljima koji pridonose prepoznatljivosti jedinstvenog vizualnog identiteta branda.

Službeni outfit nogometne reprezentacije dostupan je u Heraldi for men storeovima