Auti s tri sjedala nazad

      2 komentara za Auti s tri sjedala nazad

Oglas

Auti s tri sjedala nazad

 

Auti s tri sjedala nazad u koje možete staviti tri autosjedalice.

Većina automobila ima u drugom redu (nazad) dva prava sjedala i u sredini pomoćno sjedalo s omjerom 40-20-40, što postaje problem ako se u automobilu vozi pet putnika, a posebno ako se radi o obitelji s troje djece, gdje treba sigurno montirati tri dječje autosjedalice.

Zbog toga smo ispod izdvojili automobile koji imaju tri zasebna sjedišta nazad.

Ipak, uvijek provjerite na konkretnom modelu jesu li instalirana tri zasebna sjedala, jer postoji mogućnost da neke linije modela novijeg ili starijeg tipa nemaju zasebna sjedala, kao i određeni nivoi opreme.

Naveli smo automobile koji se ne ubrajaju ni u gospodarska vozila, ni u kombije, iako je i to opcija, budući da novi dizajn takvih vozila u novije vrijeme sve češće osigurava i udobnost u vožnji i sigurnu gradsku vožnju.

Postoji i opcija vožnje djece u vozilima sa 7 sjedala, neki i od navedenih automobila ispod imaju opcije 7 sjedala, međutim, budući da su zadnja dva sjedala u zadnjem redu u pravilu pomoćna, sigurnije je, ako postoji mogućnost, voziti djecu u drugom redu.

VW Touran

Touran ostavlja dojam i izvana i iznutra. Pristupačan je cijenom, a budući da je VW omiljena marka među Hrvatima, top je odabir među obiteljima s troje djece. Kvalitetno napravljen omogućava vam da dobijete sve što očekujete od jednog VW vozila, dok unutrašnjost odgovara obiteljskim potrebama. Njegove kompaktne dimenzije koje su praktične za velike gradove spojene su s inteligentnim konceptom prostora. Tako ćete uz veliku preglednost uživati i u velikom slobodnom prostoru za noge, a to predstavlja značajan doprinos udobnosti pogotovo na dužim dionicama.

Peugeot 5008.

Novi SUV Peugeot 5008 nameće se kao najprostraniji SUV u segmentu C. Ta dodatna duljina pogoduje unutarnjoj prostranosti. U drugom redu ima tri zasebna jednaka sjedala koja su podesiva po duljini i nagibu, te su sklopiva, u trećem redu dva zasebna i sklopiva sjedala koja se mogu izvaditi. Prednost je i ekstra veliki obujam prtljažnika (1060 l).

Audi Q7

Ima mogućnost instaliranja sedam sjedala ukupno, a tri sjedala u drugom redu su individualna. Svako od tih sjedala ima isofix i možete staviti tri dječje autosjedalice jednu uz drugu. Auto ima prostranu unutrašnjost i veliki prtljažnik 890 l.

Citroen C4 Picasso

Ako imate veliku obitelj Citroen C4 Picasso je odličan izbor za vas. Povoljniji je od dva automobila iznad, ali odličnog izgleda koji podsjeća na svemirski brod. Sva zadnja sjedala imaju isofix i individualno se podešavaju.

Ford S-Max

Zahvaljujući bogatoj paleti inteligentnih tehnologija novi je Ford S-MAX jedan od najinventivnijih vozila na tržištu u svojoj klasi. Nudi  prostor u kojem udobno može putovati čak sedam osoba. Mogućnost samostalnog spuštanja sjedala u drugom i trećem redu nudi nebrojeno mnogo različitih konfiguracija. Sjedala u drugom i trećem redu mogu se spustiti jednim pritiskom na tipku i time u trenutku stvoriti mjesto za sportsku opremu ili prtljagu.

Kia Carens

Ovaj uzbudljivi višenamjenski Kijin novitet harmonično spaja prostranost i praktičnost uz dinamičan europski dizajn. Novi Carens ispunjen je vrhunskom tehnologijom, izdašnom sigurnosnom opremom, a njegova svestranost postavlja nova pravila u razredu najistaknutijih europskih kompaktnih monovolumena.

SEAT Alhambra

Ovaj model odaje dojam velikog i snažnog vozila te je istovremeno zbog svog dinamičnog karaktera jedan od rijetkih monovolumena koje odlikuje snaga i sportski duh. Jasne linije, poklopac motora u obliku strijele te karakteristična prednja rešetka čine ga tipičnim SEAT vozilom.

Toyota Verso

U drugom redu ovaj automobil ima tri zasebna sjedala i isofix na vanjska dva, ali i na srednje sjedalo se pojasem u tri točke komotno može montirati sjedalica. Unutar lijepe, aerodinamične vanjštine pronaći će te Toyotin Easy Flat sustav sjedenja koji može udobno smjestiti 7 odraslih osoba ili se preklopiti u mnogobrojne kombinacije za maksimalnu fleksibilnost prijevoza tereta.

Volvo XC90

Svaki element na ovom automobilu funkcionira u skladu. S jedinstvenim detaljima poput ručice mjenjača s kristalom, ventiliranih prednjih sjedala nadahnutih ljudskim oblikom s masažnim funkcijama i četverosmjernom električnom potporom za kralježnicu osjećat ćete se da vozite automobil s druge planete. Svakako, za veliku obitelj prednost su tri zasebna sjedala u drugom redu i na svakom isofx, što omogućuje postavljanje tri autosjedalice s isofixom.

Renault Grand Scenic

U Renaultu kažu kako je uz Renault Grand Scenic roditeljstvo u današnje vrijeme nešto prekrasno, posebno zato što svoju djecu možemo odvesti u novo doba, doba jednovolumena.  Njegovih  sedam  sjedala jamči jednostavniji prijevoz članova obitelji. Osim toga, stražnja sjedala možete preklopiti u ravan pod i tako dobiti više prostora za vašu prtljagu. Praktičnom kliznom prekrivkom  možete  sakriti  predmete  u  prtljažniku  od  znatiželjnih pogleda.

Opel Combo Life


Iznimna prostranost i 5 do 7 sjedala, svestrana unutrašnjost i inovativne sigurnosne tehnologije čine novi Combo Life savršenim za obiteljska putovanja. Kada kupujete provjerite da li sva tri stražnja sjedala imaju isofix, jer je moguće kupiti i neke linije ovog automobila sa stražnjom klupom.

Uzmite u obzir i još neka automobile koji imaju gotovo pa ravnu stražnju klupu i sva tri mjesta s pojasom i vezanjem u tri točke npr. Dacia Dokker.

2 comments on “Auti s tri sjedala nazad

Odgovori

*