29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Muški satovi u koje ćemo biti zaljubljeni 2019. godine

Odjednom se svaka odjevna kombinacija bez sata učini nepotpunom i nedovršenom, a o navici konstantnog pogledavanja na ruku i provjeravanja koliko je sati, da ni ne pričamo...

Muški satovi u koje ćemo biti zaljubljeni 2019. godine

Muškarci i modni detalji… vječna toplo – hladno igra. I dok se neki pripadnici muškog roda u svojim odjevnim kombinacijama vole poigravati modnim detaljima poput manžeta, maramica u džepu, leptir mašni, kravata, zanimljivih čarapa, a možda čak i nakitom, većina ih ipak spada u onu kategoriju koja se takvim stvarima jednostavno ne zamara. Bitno da je sve na njima čitavo i čisto i tu nekako ta modna priča staje. Ipak, čak i oni kojima modni detalji nisu pretjerano bitni, teško odolijevaju jednoj stvari – dobrom satu.

Nebitno je li im stil više casual, sportski, elegantni ili poslovni, satovi se lako uklope u sve stilove i zaista će im malo koji muškarac odoljeti. Ako im je nekad i odolijevao, jednom kada se zaljubi u svoj prvi sat ta ljubav postaje vječna i teško se vratiti na ono stanje i život prije sata. Odjednom se svaka odjevna kombinacija bez sata učini nepotpunom i nedovršenom, a o navici konstantnog pogledavanja na ruku i provjeravanja koliko je sati, da ni ne pričamo.

Baš zbog te ljubavi muškaraca i satova mi vam donosimo top tri modela satova u koje smo sigurni kako će muška populacija biti zaljubljena 2019. godine. Jedan je brenda Guess, drugi Galileo, a treći Timex i svima im je zajedničko to da su u periodu od 13. do 15. prosinca u Watch Centru i na www.satovi.com dostupni po 20% nižim cijenama.

Shvaćate što vam hoćemo reći? Blagdani su pred vratima, a idealni pokloni vas čekaju na gore spomenutoj lokaciji.

GALILEO BOX GM1047


Ovaj automatik sat kojeg potpisuje brend Galileo nije nešto što se viđa svaki dan. Detalj s mehanizmom sata koji je vidljiv i služi kao ukras ovom modelu je nešto na što smo već na prvi pogled pali. Modra podloga za brojke dodatno uokviruje i naglašava već spomenuti mehanizam, a još jedan plus je što ovaj sat dolazi u boxsetu s dva remena, srebrnim mash remenom, ali i smeđim kožnim remenom, zbog čega je prilagodljiv raznim odjevnim kombinacijama, ali i godišnjim dobima.

– TIMEX TW2R97700


Suvremeni minimalizam – opis ovog Timex sata lako stane u te dvije riječi. Na prvi pogled jednostavan, dok na drugi pogled vidimo cijeli niz detalja u koje se lako zaljubiti. Kožni modri remen s rupicama se savršeno upotpunjuje s modrim detaljima u unutrašnjosti kućišta, a sama srebrna podloga kućišta pomalo neuobičajenog točkastog dezena priča sjajnu priču sa srebrnim okvirom kućišta.

GUESS CAMBRIDGE

I za kraj smo ostavili dozu klasike s potpisom brenda Guess, jer smo sigurni kako neke stvari nikad ne izlaze iz mode, pa tako ni ovakvi klasični satovi. Brojčanik s rimskim brojkama, čista bijela unutrašnjost kućišta i kožni smeđi remen, detalj su koji će sigurno upotpunjavati brojne muške odjevne kombinacije i u 2019. godini.