2. svibnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Tabac Original Barber Shop at Home – Sada Barber Shop dolazi kući!

Tabac Original Barber Shop at Home
Sada Barber Shop dolazi kući!

Nošenje brade je već odavno kult – a briga o bradi sada je jednostavna i pouzdana kao nikada prije, kada on kod kuće postaje vlastiti brijač. Visokokvalitetni asortiman Tabac Original sada je nadopunjen šamponom, balzamom i voskom za bradu. Zajedno s popularnom kremom za brijanje, s losionom nakon brijanja i uljem za bradu i brijanje upotpunjuju portfelj Tabac Original Barber Shop at Home. Obred za brijanje u 4 koraka moderan je, upečatljiv, muški – baš kao i brade koje se njeguju i stiliziraju. Tabac Original Barber Shop at Home bit će dostupan u trgovinama od sredine srpnja 2019. Za samouvjerene nositelje brade i one koji to žele. Ali, i za sve one koji nemaju manje zahtjeva nego staviti ikonu linije mirisa i proizvoda za brijanje za muškarce na svoju policu u kupaonici.

Tabac Original – marka sa stilom i karakterom

Od svog lansiranja na tržište 1959. godine, muškarci su bili vjerni Tabac Originalu – jedinstveni, nepogrešivi miris bio je stalni pratilac ljubitelja mirisa svjesnog 60-godišnje tradicije. I kultni brend ide u korak s vremenom: i to ne samo s Tabac Barber Truckom, čijim turama profesionalni brijači briju prema svim pravilima umjetnosti i koriste 47 različitih proizvoda Tabac Original od-do. Temeljeno na desetljećima stručnosti za brijanje, Tabac Original se ponovno nadograđuje s najnovijim proizvodima za brijanje – za vašu vlastitu brijačnicu kod kuće. Naime: nošenje brade danas predstavlja poruku
– baš kao i korištenje Tabac Originala.

Ritual brijanja

 

Savršeno usklađeni proizvodi za njegu i mirise u ritualu brijanja u 4 koraka zajedno čine Tabac Original Barber Shop at Home:

Uz Tabac Original Bart Shampoo & Conditioner moguće je čišćenje i njega brkova i pune brade (Pre Shave), a zbog kreme za brijanje oštrica optimalno klizi tijekom mokrog brijanja (Shave). Ulje za bradu i brijanje ispunjava dvostruku funkciju: Može se umasirati u bradu prije brijanja kao ulje za brijanje i spriječiti nadraživanje zaštitnim filmom (Shave). Kao i krema za brijanje, ulje za brijanje je savršeno za oblikovanje kontura, jer ne zamagljuje bradu u usporedbi s pjenom i sapunom. Ulje nakon brijanja za njegovanje ostaje u bradi i daje sjaj i glatkoću (Styling). Losion nakon brijanja je kult i jedan od najpopularnijih proizvoda te vrste već 60 godina (After Shave). Vosak za bradu daje stylingu završni dodir (Styling).

Miris portfelja Tabac Original

 

Robna marka Tabac Original poznata je zahvaljujući prepoznatljivom, biljno-začinskom mirisnom sastavu. Međutim, on nema nikakve veze s uobičajenim obrađenim duhanom koji miriše sasvim drugačije i nikada se nije ubrajao među sastojke Tabac Originala. Umjesto toga, riječ je bila o cvjetovima duhana i njihovoj aromatičnoj mirisnoj auri koja je nadahnula naziv marke. Tabac Original sadrži karakterističan Fougèreov miris sa začinskim, biljno-aromatičnim prizvucima. S dragocjenim drvom, mošusom, jantarnim i cvjetnim notama, svijet mirisa naglašava osobnu karizmu rituala brijanja.

Gornja nota
Biber, petitgrain, limun, bergamot, neroli
Srednja nota
Lavanda, kamilica, geranium, hrastovina
Donja nota
Karanfil, sandalovina, vetiver, mošus, jantar