19. srpnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

KAKO OSVOJITI CURU (koja ima dečka)

Ako ste sigurni da vam vaša prijateljica nije samo prijateljica i da osjećate nešto više prema njoj, te da jedva čekate da ostavi svoga dečka kako biste vi dobili priliku možda je vrijeme da malo ubrzate stvari.

KAKO OSVOJITI CURU (koja ima dečka)

Ako ste sigurni da vam vaša prijateljica nije samo prijateljica i da osjećate nešto više prema njoj, te da jedva čekate da ostavi svoga dečka kako biste vi dobili priliku možda je vrijeme da malo ubrzate stvari.

Ako želite osvojiti neku curu postanite joj blizak prijatelj

Morate postati nešto više od kolege s posla ili susjeda. Morate se potruditi zauzeti mjesto u njenom životu. Pronađite nešto zajedničko i uspostavite neke direktne veze. Bez da budete pretjerano očiti započinjite s njom razgovore o problemima koje ima u vezi. Imajte na umu da morate poticati razgovor o problemima, nemojte slušati hvale o njemu ili priče o tome koliko je dobar. Ukoliko problema nema ističite one njegove osobine koje bi mogle postati problematične.

Izvor problema može biti mnogobrojan: novac, seks, djeca, kućni poslovi, sve su to teme u kojima možete posijati klicu neslaganja. Spominjite ove teme i sigurno ćete naići na jednu koja je problematična u njihovoj vezi. Te probleme stalno održavajte na površini i aktualnima.

Zatim se služite tehnikom povezivanja, naglasite da ako ne želi kućne ljubimce vjerojatno neće biti dobar ni otac, bez obzira koliko vaše teze bile besmislene potaknut će sumnju.

Pripazite da ne zaglavite u prijateljskoj zoni, stalno zavodite, flertujte, potrudite se da često misli na vas, te da ako joj se nešto desi prvo poželi novost izreći vama, a ne potražiti neku od prijateljica.

Ako želite osvojiti curu koja ima dečka budite njegov odvjetnik

Sada kada vam se otvoreno počela žaliti o manama svoga dečka nemojte samo slušati i slagati se s njom kada ga napada, na taj način će osjetiti potrebu da ga i opravdava, a to ne želite.

Trebali biste opravdavati njegove postupke, a u isto vrijeme sebe distancirati od takvog ponašanja. Recite: „Ne bi svaki muškarac to napravio, ali možda je on mislio…“. Na taj način naglašavate da je on napravio nešto loše, nešto što vi ne biste napravili, a ona će zapravo morati uvjeravati vas da se ima razloga ljutiti ili mu to zamjeriti. Na kraju recite kako niste imali pojma koliko je loš.

Kod takvog razgovora ona neće čuti od vas ništa loše o njemu, a u cijelom razgovoru se neće istaknuti ni jedna njegova dobra osobina, ona će vjerovati kako je ona u pravu, a da on griješi.

Ako on reagira na vaše prijateljstvo i ostavi je zbog toga, umjesto da pati za njim, ona će vas braniti i tvrditi kako ste upravo vi pokušali spasiti njenu vezu.

Da biste osvojili curu budite ono što ona želi

Do sada ste već shvatili kakav je njen idealan muškarac i stavili sumnju kako to njen dečko nije. Postepeno se počnite ponašati onako kako bi njen idealan dečko trebao. Počnite obavljati stvari za nju i kreirajte dojam kao da ste vas dvoje već u vezi. Njegujte zajedničke šale, kupujte joj časopise, vozite njen auto na popravak, pitajte o njenoj obitelji i predlažite zajedničke aktivnosti za koje znate da neće odbiti. Ali još uvijek nemojte je otvoreno pitati. Ako se izdate u ovom trenutku ništa od plana.

Neka bude ljubomorna, lakše ćete je osvojiti

Sada joj više ne trebate biti potpuno na raspolaganju i počnite izlaziti s drugim ženama. Potrudite se neka ona sazna da vam se netko sviđa, posebno ako joj cura s kojom izlazite nije omiljena. Naravno nemojte otići predaleko. Ona mora znati da vam je još uvijek bitna. U ovom trenutku vi ćete zaokupiti njenu potpunu pažnju, a sve manje će razmišljati o svome dečku.

Osvojite curu preko prijatlejica

Želite li osvojiti curu koja ima dečka, ako je moguće pridobijte jednu ili dvije njene prijateljice na svoju stranu. Naravno, uvijek postoji rizik kako će vas netko prokužiti, ali ako neka od njenih prijateljica također ne voli njenog dečka mogla bi je na manji poticaj početi zapitkivati što radi s tim gubitnikom, ako može imati vas umjesto njega.

Sada kada ste je osvojili, morate biti sretni i zadovoljni. Potrudite se održati početno oduševljenje i nemojte ni slučajno pomisliti kako vam ona duguje nešto za uloženi trud. Neka vam ovo bude polazna točka veze.