24. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Top 3 mirisa za njega

Tri najbolja mirisa su moćni , elegantni, dinamični - i idealni suputnici za muškarce čiji je cilj sam put...

Top 3 mirisa za njega

Tri najbolja mirisa su moćni , elegantni, dinamični – i idealni suputnici za muškarce čiji je cilj sam put.

Duge ture u elegantnom Oldtimer-u
BALDESSARINI BLACK

On postavlja visoke ciljeve i očekivanja prema sebi i prema samom životu. Haute Cuisine, eksluszivna moda i automobili su njemu potrebni. Karizma mu je čista elegancija, dok na sunčanim danima u Oldtimer-u osvaja put za sebe. Baldessarini Black prati ga na njegovom putu – miris jednako višestran i updadljiv kao i on sam. Gornje note su moćne i živahne s ružičastim paprom, aromatičnim bosiljkom i hladnim, muževnim ledenim akordom. Dok srčana nota sadržava pačuli, smirnu i geraniju, antilop koža, labdanum akordi i tonka odišu auru klasične elegancije. Ulica ga zove – on odgovara stilom.

Divlje avanture na motoru
TABAC Original Craftsman

Njegove izražajne oči usredotočene su na ulicu. Čovjek iza TABAC Original Craftsman traži rizik, slobodan je i odvažan: citrusne note i crni papar u gornjim notama privlače pažnju, dakle moderne srednje note živahne kombinacije senzualne tonke, lavande i geranija ulja privlači u sljedeću avanturu. I dok se junak ulice okreće od nas i prema horizontu, zvuče vibrantne note vetivera, pačulija i kože.

Obilazak prirode biciklom
s.Oliver FOR HIM

Put ga vodi duž idiličnih planinskih jezera, kroz duboke šume i preko zaboravljenih šumskih staza: na biciklu on proživljuje njegovu povezanost s raznolikošću prirode. To se primjećuje i u njegovom Eau de Toilette: s.Oliver FOR HIM. Put ga vodi kraj dinamičnih gornjih nota hrskave jabuke i začinjenog crvenog papra, uz divlje livade elegantnog ružmarina, geranija i zelene ljubičice. Konačno, zadržaje se u ekskluzivnoj donoj noti tonke, mošusa i mahovine – okružen divljom romantičnom aurom pustinje.