28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Muška moda (i ideje) za prvi spoj

Sljedeći savjeti pomoći će vam u izboru odjeće za prvi spoj tako da uvijek izgledate dobro, nikad previše (ne)uređeno...

Moda za prvi spoj

Sljedeći savjeti pomoći će vam u izboru odjeće za prvi spoj tako da uvijek izgledate dobro, nikad previše (ne)uređeno.

Temeljno pravilo kada se radi o modi za prvi spoj je da ne odijevate komade odjeće koji su vam neudobni i u kojima se ne osjećate dobro, jer bolje je biti malo lošije odjeven, ali u svome stilu, nego odlično, ali biti nešto što niste.

Večera

Moda (i ideje) za prvi spoj

 

Mnogima je rutina prvog spoja izlazak na večeru i piće. Prilikom odijevanja razmislite o vrsti restorana u koji idete, ali u ovom slučaju najbolje se držati provjerene kombinacije –  hlače na peglu, klasična košulja i cipele.

Kino

Moda za prvi spoj-2
Standardna destinacija prvih spojeva su kina. Odjeća za kino nešto je ležernija od odjeće za restorane, ali i dalje ne trebate izgledati šlampavo. Hlače na peglu zamijenite jeans hlačama i dobili ste idealnu kombinaciju.

Kafić

Moda za prvi spoj
Ukoliko za prvi spoj birate tek izlazak u kafić, tada možete odjenuti ono što uobičajeno nosite kada izlazite na to mjesto. Iako dosta ovisi o tipu kafića, ležernost je u ovom slučaju poželjna. Uz jeans hlače možete se odlučiti za tamnije košulje ili pamučne majice s kragnom.

Popodnevni izlazak

Moda (i ideje) za prvi spoj
Ako će vaš prvi spoj biti danju ili predvečer, tada je dopuštena potpuna ležernost. S tim da trebate obratiti pozornost na izbor obuće. Ukoliko idete u kafić u blizini parka ili šetališta odlučite se za tenisice ili sportske japanke, a ukoliko ste centru grada tada su cipele ili kožne japanke bolji izbor.

Piknik

Moda za prvi spoj
Ne mora se nužno raditi o pikniku, ali ukoliko prvi spoj uključuje neko šetalište, park tada je potpuna opuštenost nužna. To ne znači da ne trebate brinuti o izgledu, nego izabrati udobnu odjeću koja neće izgledati uštogljeno. Dopuštene su t-shirt majice, trenirke, sportska obuća, ali i dalje je bitno da sve bude čisto, ispeglano i uredno.
Naravno, na prvom spoju se ne smijete smrzavati, jer to može povećati nervozu. Ukoliko je hladnije obavezno ponesite jaknu.