13. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Muška moda – što znači “znati se obući”?!

Dobro odjeven muškarac zrači samopouzdanjem i ostavlja snažniji dojam. No, dobro odijevanje ne znači samo slijediti trend. Sigurno ćete se i vi osjećati bolje ako znate da ste dobro odjeveni.

Muška moda – što znači “znati se obući”?!

Dobro odjeven muškarac zrači samopouzdanjem i ostavlja snažniji dojam.

No, dobro odijevanje ne znači samo slijediti trend. Sigurno ćete se i vi osjećati bolje ako znate da ste dobro odjeveni.

No, što zapravo znači biti dobro odjeven?!

Krenimo redom.

  •  Odjenite se tako da se vi osjećate ugodno, ali i udobno. Ako se vi ne osjećate dobro u onome što nosite drugi će to odmah primijetiti.
  •  Nemojte nositi odjeću koja će vas ulijeniti. To znači nemojte nositi sportsku odjeću osim ako ne idete na sportski teren ili u teretanu.
  •  Nemojte nositi odjeću koja vam ne odgovara veličinom. Ali još je gore ako nosite npr. uske hlače i široku majicu ili obrnuto. Izgledat ćete neproporcionalno.
  •  Odjenite se u skladu sa situacijom. No, i tu pazite da ne budete previše dotjerani. Ukoliko ste previše elegantno obučeni osjećat ćete se neprikladno i to će vam stvarati nervozu.
  •  I na kraju, uvijek budite u ispeglanoj i urednoj odjeći. Bez obzira koliko pažljivo birali odjeću ako nije ispeglana dojam će biti loš, jako loš!