20. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Možete li joj vjerovati?!

Većini muškaraca neka bivša je okrenula život naopako. Kao znati da li možete vjerovati slijedećoj?

Možete li joj vjerovati?!

Većini muškaraca neka bivša je okrenula život naopako. Kako znati da li možete vjerovati sljedećoj?

Upoznala vas je s prijateljima

Ukoliko vas planira vrlo brzo ostaviti neće se truditi upoznavati vas sa svojim prijateljima i obitelji. Upoznavanje većeg kruga ljudi oko nje jedan je od znakova da se planira zadržati.
No, ovu situaciju možete iskoristiti i u druge svrhe. Kada ste ih već upoznali, obratite pažnju kako se ponaša prema obitelji i prijateljima. Da li lako povisi glas, histerična je i sve joj smeta?! Vjerojatno će to ubrzo biti slučaj i s vama.  Slično je i ako neprestano trača tj. ogovara i iznosi loše stvari pred vama o svojim bližnjima ili bivšem partneru. Jedna je stvar ako iznese neku lošu stvar i obrazloži što kod nekog voli ili što ne voli, ali ukoliko stalno priča loše, nije previše pouzdana.

Pouzdana je i dostupna je

Da li ćete i koliko vjerovati partnerici ovisi i o tome koliko je pouzdana i dostupna. Ukoliko se na sastanke pojavljuje u dogovoreno vrijeme i brzo odgovara na propuštene pozive vrlo vjerojatno je pouzdana.
S druge strane ukoliko stalno mijenja planove, otkazuje u zadnji tren, krije svoje planove koji ne uključuju vas, vjerojatno imate razloga za brigu. Ne treba vam podnositi točan raspored dnevnih aktivnosti, ali normalno je da otprilike znate gdje je i kakvi su joj planovi.

Niste je uhvatili u laži

Neke osobe su jako dobre u lažima te ih je teško uhvatiti. No i one najbolje ako obratite pažnju možete nakon nekog vremena. Čak i male laži mogu biti znak većeg problema. Nekoliko sitnih laži kada se skupi vodi ka većima. Ne trebate biti paranoični, ali obratite pažnju na ono što vam govori. Čak i ako je njoj to samo smiješna i nevažna laž, vama može biti signal na oprez.