24. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Tko plaća večeru?!

Djevojke u većini slučajeva i danas od muškaraca očekuju da plate piće. Ili večeru.

 

Djevojke u većini slučajeva i danas od muškaraca očekuju da plate piće. Ili večeru. Posebno ako ste je negdje pozvali prvi put ili vam je to prvi izlazak. Čak i kada kaže ja ću platiti, ili ti uvijek plaćaš još uvijek očekuje da vi platite.

Iako se ovo ne odnosi na sve žene vi ćete sami procijeniti situaciju. No, u pravilu i kada se ponude da plate takav izlazak ako im dozvolite mislit će da ste škrtac.

Vi bi trebali platiti večeru na koju ste je pozvali, a samo ukoliko ona ozbiljno i ustrajno protestira možete popustiti. Ukoliko se samo uljudno ponudi ili u normalnim okvirima inzistira na plaćanju, ne trebate dozvoliti da plaća. Razliku ćete primijetiti ukoliko se samo nudi, ali ne poduzima ništa, ili čak i kreće prema torbi. Ostavila vam je dovoljno vremena da budete brži od nje.
Nije u pitanju samo večera. Bitan je dojam koji ostavljate, a to je da pokazujete da vam se sviđa i da ste odgovorni i preuzimate obveze.

U kasnijoj fazi veze kada se već dovoljno poznajte možete se dogovarati oko računa. No, na početku to se od vas očekuje.

Stoga, ako želite i slijedeću večeru s njom, platite račun!