29. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Znakovi da će vaša djevojka izgledati dobro i za 20 godina

Ljepota prolazi s godinama, to je sigurno, pogotovo ona vanjska. No, unatoč tome postoje žene koje „dobro izgledaju za svoje godine“ i one koje ne izgledaju.

Znakovi da će vaša djevojka izgledati dobro i za 20 godina

Ljepota prolazi s godinama, to je sigurno, ako pričamo o vanjskoj ljepoti. No, unatoč tome postoje žene koje „dobro izgledaju za svoje godine“ i one koje ne izgledaju.
Određeni signali sugeriraju da će vaša draga i za 20 godina izgledati dobro. Ovo su samo neki od njih:

Njena mama izgleda dobro – Neki tvrde da je najbolji pokazatelj kako će neka žena izgledati kada bude starija, kako izgleda njena majka. Ako mama izgleda dobro za svoje godine i dobro se drži, imate sreće.

Njeni prijatelji dobro izgledaju – Još jedan od znakova da će dobro izgledati je ako većina njenih prijateljica dobro izgleda. Osobe koje se druže s lijepim ljudima više drže i do svoga izgleda, više ih zanima izgled i češće se uspoređuju s lijepim ljudima. Nitko ne želi biti najzapušteniji u društvu.

Nije se puno promijenila od kad ste s njom – Postoje određene žene koje dok su u vezi počnu manje brinuti o sebi. Ako i dalje izgleda jednako to je dobar znak. Pogledajte i njene slike iz srdnje škole. Koliko se promijenila?

Koliko sada brine o svome izgledu? Žene koje dok su mlade brinu o svome izgledu brinut će i kasnije. Da li već sada izbjegava stvari koje mogu dovesti do preuranjenih bora?!

Ne mora imati sve odlike, i samo neke dovoljan su znak da će i za dvadeset godina izgledati dobro.