COVER magazin.com

12 savjeta kako je ostaviti i prekinuti vezu

12 savjeta kako je ostaviti i prekinuti vezu

Ispod su neki od prijedloga kako prekinuti vezu:

1 – Ostavite na način na koji biste voljeli da vas ostave – Za nogirati nekog stvarno je teško pronaći pravi način. Najbolje zbog toga to napraviti ravnajući se prema sebi. Ostavite je na način na koji biste ostavili sebe.

2 – Ne osjećajte se krivima – Često kada želimo prekinuti vezu sebi namećemo nepostojeću krivicu. Veze su tu da bi se prekidale, zato se zovu veze, a ne zaruke ili brak. U njima je ako niste zadovoljni i zbog najmanje sitnice dozvoljeno ostaviti partnera.

2 – Ne prepirite se prilikom prekida – Budete li se svađali i raspravljali prilikom prekida njoj nikad neće biti jasno jeste li je ostavili zato što ste to htjeli od ranije ili zbog svađe. Zato nikad osobi koju želite ostaviti ne govorite kako je ona kriva, jer će tada sigurno započeti svađu, a kasnije se pokušavati pomiriti jer će misliti da je svađa uzrokovala prekid.

4 – Prije prekida na papir zapišite zbog čega prekidate vezu – I imajte to na umu, ne dopustite da vas njena ljepota, nježnost ili riječi odgovore od namjere. Sutra će biti još teže.

5 – Nikad to ne činite na javnom mjestu – Čak i ako nekoga želite potpuno poniziti ne činite to na javnom mjestu. Mogla bi se desiti kakva neočekivana situacija pa bi ona mogla poniziti vas.

6 – Dopustite joj da kaže što ima za reći – Ne očekujte da ćete završiti svoj monolog i da će se ona s tim mirno pomiriti.

7 – Možete li biti prijatelji?! – Čak ako ste i bili prijatelji prije veze, teško da ćete ostati poslije prekida. Najbolje je ne upuštati se u tu pustolovinu. Olakšat ćete i sebi i njoj.

8 – Ne pričajte uokolo svoju namjeru – Najgore što možete napraviti je prije nego joj kažete da je ostavljate tu svoju namjeru pričati prijateljima. Ona bi mogla čuti za tu vašu namjeru od drugih, a to je stvarno jadno

9 – Ne odugovlačite – Što više odugovlačite prekid će biti sve teži i teži.

10 – Ne govorite joj da je još uvijek volite – Ne lažite ni sebi ni njoj, jer da je volite ne biste je ostavljali.

11 – Nemojte provocirati kako bi ona ostavila vas – Ta taktika pali, ali ne dugoročno. Budite fer. Ne otežavajte joj, jer ako vas ostavi u trenutku svađe, kasnije će se htjeti pomiriti jer će misliti da će ako vam oprosti sve biti u redu.

12- Budite iskreni – Nije dovoljno reći nije problem u tebi nego u meni. Objasnite zbog čega više ne želite vezu.

Vezano:

Kako prekinuti vezu i brzo se oporaviti [ LJUBAV ]