25. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Zašto ne odgovara na vaše poruke i pozive

Upoznali ste djevojku, razgovor je bio zanimljiv i na kraju vam je dala svoj broj. Nekoliko dana kasnije nazovete je, ali ona se ne javlja, niti kasnije uzvraća poziv. Naravno da vam nije jasno...

Zašto ne odgovara na vaše poruke i pozive

Upoznali ste djevojku, razgovor je bio zanimljiv i na kraju vam je dala svoj broj. Nekoliko dana kasnije nazovete je, ali ona se ne javlja, niti kasnije uzvraća poziv. Naravno da vam nije jasno što se u međuvremenu promijenilo i zašto sada ne želi razgovarati s vama.
Razlozi mogu biti brojni, a ovo su samo neki od njih:

– dala vam je broj jer je to bio najjednostavniji izlaz –

Ponekad ćete dobiti broj samo zato što je to njoj bio najjednostavniji izlaz iz situacije. Umjesto da vam odmah otvoreno kaže da nije zainteresirana odlučila se za lakšu varijantu, dala vam broj, a odmah je znala da se neće javiti. Ukoliko ste pitali broj, a ona se dvoumila i nije vam htjela ga dati, ali ste vi bili uporni, vrlo vjerojatno se ne javlja iz ovog razloga.

– saznala je nešto zbog čega više nije zainteresirana –

Žene su komplicirane i morate se priviknuti da lako mijenjaju mišljenje. Teško je reći zašto je promijenila mišljenje, pa čak i na to utjecati. Možda se situacija sutradan čini drugačijom, možda su joj prijatelji koji su vas također upoznali skrenuli pažnju  na nešto što ona nije primijetila. Također, postoji mogućnost i da je od nekog drugog tko vas poznaje saznala nešto ili s vašeg Facebook profila i promijenila mišljenje.

– postoji netko treći –

Možda se već viđa s nekim, ali nije u vezi, te nije smatrala neobičnim da vam da broj. U međuvremenu je shvatila da bi izlaskom s vama mogla izgubiti ono što već ima i odustala je. Ili se situacija između nje i te treće osobe promijenila te je sada u vezi. Slična je situacija kada je bila s nekim u kratkom prekidu te su se u međuvremenu pomirili.

– bila je pijana –

Dobro, možda nije popila toliko da ne može razgovarati, ali bilo je dovoljno da vam bez razmišljanja da broj iako inače nema naviku davati broj muškarcima koje tek upozna. Sutradan, kada se otrijeznila ne želi se uopće sjećati prošle večeri, a posebno ne razgovarati s nekim koga je tada upoznala. Ili se uopće ne sjeća da je nekome dala broj.

U svakom slučaju, pristojno je nazvati ponovno, možda jednom nije čula poziv, poslije zaboravila na njega ili nije znala čiji je broj. No, ako vam ni tada ne odgovori ili ne nazove ona vas, bolje da odustanete.