24. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Tehton.com – Internet radi u moju korist

Tehton.com novi je jedinstveni projekt na hrvatskom web prostoru koji spaja tehnologiju i komunikaciju. Svi smo na Facebooku...

m-stil-tehton

Tehton.com – Internet radi u moju korist

Tehton.com novi je jedinstveni projekt na hrvatskom web prostoru koji spaja tehnologiju i komunikaciju.

Svi smo na Facebooku, ako ne tamo onda sigurno cvrkućemo na Twitteru ili šaljemo sms poruke. Ali služi li nam moderna tehnologija ili nam kvari odnose koje uživo izgradimo s drugima?!

U školi i obitelji smo naučili da trebamo reći „Dobar dan“ pri ulasku u prostoriju, ali nitko nam nije pojasnio kako pozdraviti nekog pri slanju maila.

Trebamo li reći „Dobar dan“ i kada se prijavimo na Facebook i je li u redu skriti svoj on-line status tako da nas drugi ne smetaju?!

Jesmo li nepristojni dok „cvrkućemo“ svakih pola sata ili se to od nas očekuje ako želimo biti cool?!

Na sva ova pitanja odgovore ćete pronaći na Tehton.com.

Tehton (kao kombinacija riječi „tehnologija“ i „bonton“), uz netiquette pravila, na zabavan način bavit će se svim tehno-komunikacijskim temama, a namijenjen je prvenstveno mladima, međutim i oni stariji tu će pronaći mnoge zanimljive informacije za sebe.

Tehton.com je projekt COVERmagazina kao krovnog portala koji i na ovaj način utvrđuje svoju poziciju vodećeg lifestyle portala.

Uz Tehton.com – portal za mlade, kao dio COVERmagazina tu su još portali Mstil.com – lifestyle portal za muškarce i Modna zvjezdarnica – portal o stilu poznatih.