25. svibnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Zašto ste ljubomorni?!

Jasno vam je da ste ljubomorni, ali ne i zašto. Odgovor možete dati samo vi. Ovisno o tome zašto ste ljubomorni moći ćete se suočiti s ljubomorom. Da li je ljubomora rezultat vaših prošlih iskustava...

Zašto ste ljubomorni?!

Jasno vam je da ste ljubomorni, ali ne i zašto. Odgovor možete dati samo vi.
Ovisno o tome zašto ste ljubomorni moći ćete se suočiti s ljubomorom.

Da li je ljubomora rezultat vaših prošlih iskustava, da li ste već bili prevareni? Svaki muškarac i žena su različiti, ako je jedna varala ne znači da će i druga.

Da li je ljubomora rezultat vaših projekcija? Možda znate da biste vi nešto napravili pa stoga to isto očekujete i od djevojke? Možda vi nemate prijateljice, ali to ne znači da ona ne može s muškarcima biti samo prijatelj.

Nesigurni ste? Možda mislite da niste dovoljno dobri za nju te cijelo vrijeme očekujete da će pronaći nekog boljeg od vas?! Umjesto da se bavite ljubomorom pokušajte popraviti sebe, budite bolja i kvalitetnija osoba, to će smanjiti i vašu ljubomoru.

Rekla vam je da je već nekog partnera varala? Da misli kako je to normalna i dobra stvar ne bi vam to rekla. Očito vama vjeruje i mislila je da to s vama treba podijeliti.

Možda ste samo pesimistični. Mislite da se vama ne događaju dobre stvari stoga pokušavate pronaći nešto što će dokazati vaše mišljenje.

Pročitajte i:

Ljubomora u vezama – čime je uzrokovana vaša?! [ LJUBAV ]