19. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Kako nositi mušku polo majicu kroz svako godišnje doba?

Kako nositi mušku polo majicu?

Ako vam je polo majica jedan od dražih odjevnih predmeta, ne trebate je se odreći ni u jednom godišnjem dobu. Ispod su neki prijedlozi kako je možete odjenuti na novi način i u novim kombinacijama:

– Sa sakoom –

Obratite pažnju da vam ovratnik bude ispod sakoa, nemojte ga vaditi van. Također, nemojte nositi ispod sakoa šire polo majice, bez obzira koliko vam se one činile dobrima kada ih odjenete bez sakoa. Ovo je kombinacija za jesen, zimu i proljeće.

 

– S podignutim ovratnikom –

Možda mislite kako je ovo kombinacija za školarce, ali ovo je kombinacija koja odiše mladenačkim duhom. Poseban dojam ćete dobiti ako majicu u nekoj jačoj boji kombinirate sa svijetlim hlačama. Prikladna je za ljetne i proljetne mjesece. Podignuti okovratnik nemojte nositi na jakne i sakoe.

 

– S vestom –

Izaberite V izrez budući da je on češće većeg izreza i otkriva više polo majice, ali ne previše. Bolja kombinacija je ako je vesta jednobojna, a majica odnosno kragna polo majice jednobojna ili dvobojna. Nemojte nositi polo majice na šarene džempere i veste, te veste na kopčanje na gumbe.  Ovo je kombinacija odlična za zimu.