28. ožujka 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Moderne muške hlače i kako ih kombinirati

Moderne muške hlače i kako ih kombinirati

Hlače su sigurno sastavni dio svake muške garderobe, a iako ih mnogi smatraju nevažnima, govore o stilu puno više nego se misli. Ne odgovaraju svi stilovi hlača svima, a najvažnije je da pronađete one koje odgovaraju vama.

Hlače za odijelo

Voljeli ih ili mrzili sigurno vam ponekad trebaju. Pogodne su za razgovore za posao, poslovna putovanja, večere, vjenčanja… Trebali biste imati u ormaru bar dvoje, jedne za više svakodnevne situacije i druge za više formalne prigode. One nešto ležernije hlače će i dalje biti vrlo dobar izbor kako za ured, tako i za razgovor za posao ili za neku večeru.

Ovakve hlače su bezvremenske i teško s njima možete pogriješiti. Za ured ih možete kombinirati s bijelom košuljom, a za ležernije prilike sa nekom vestom.

 

Casual hlače

One su idealna zamjena za traperice bilo da želite promijeniti svoj stil, dodati u njega nešto novo ili vam traperice nisu dovoljno formalne za neke prilike. Jednostavno ih je kombinirati kao i traperice, ali su ipak nešto sofisticiranije. Osim u bež boji koja je vrlo popularna, možete izabrati i neku drugu, posebno su tamnije pogodne za jesen i zimu. Uz ovakve hlače kombinirajte jednostavne i neutralne stvari. Pored sive, moderne, ali i jednostavne za kombiniranje su bordo i smeđe hlače.

Muške traperice – kakav oblik izabrati

Muške traperice za proljeće 2020.