19. travnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Kako preživjeti ljetni odmor s djecom

Ovi savjeti će vam sigurno dobro doći. Možda ih niste znali, a možda vas treba samo malo na njih podsjetiti...

Kako preživjeti ljetni odmor s djecom

 

Ovi savjeti će vam sigurno dobro doći. Možda ih niste znali, a možda vas treba samo malo na njih podsjetiti.

Plaža

Pronađite mjesto s puno sjene, udobne ležaljke i hrpu igrački za pijesak i plažu. Igra djece u pijesku omogućit će i vama trenutke predaha i uživanja. Naravno, nikad ne skidajte pogled s djece.

Šetnje i izleti

Idete na izlet s djecom? Uvijek ih budite spremni nositi natrag. Djeca vam se na prvi pogled mogu učiniti kao zečić na baterije, ali njihove baterije se istroše kada najmanje očekujete. Također ne zaboravite vodu, sredstva protiv insekata i komplet rezervne odjeće i obuće.

Na cesti

Možda ne volite kada vam djeca bulje u ekrane, ali tableti su na cesti vaš najbolji prijatelj. Pripremite video emisije koje djeca vole i koji su prilagođeni njihovim godinama. Zaustavljajte se redovito kako bi djeca promijenila položaj, ponudite im WC, hranu i piće.

Restorani

Neka odlasci u restoran budu što jednostavniji, ali ipak izbjegavajte brzu hranu. Sigurno znate koliko vaše dijete može mirno sjediti za obrokom i nemojte mu na javnom mjestu iskušavati granice. Produžite li sjedenje u restoranu samo za jedno piće to može rezultirati dječjim ispadima, a zatim vašim živčanim slomom.