COVER magazin.com

Kako se nose muške kratke hlače?

Spremite debelu zimsku odjeću negdje na dno ormara i pripremite lagane odjevne predmete. Prozračne majice i kratke hlače postat će dio vaše svakodnevice.

Kako se nose muške kratke hlače?

Sunce koje proviruje iza oblaka jasan je nagovještaj toplog vremena. Bez obzira na to spremate li se u grad, na plažu ili za izlazak, nigdje ne možete bez kratkih hlača. Potražite bogatu online ponudu i odaberite modele po svom ukusu.

Muške kratke hlače neizostavni su dio gotovo svakog ljetnog outfita. Vrlo su praktične i izuzetno udobne. Ovisno o materijalu savršen su odabir za sportske prigode. Takve su, primjerice, klasične sportske muške kratke hlače izrađene od 100%-tnog pamuka ili kombinacije pamuka i poliestera. Ne morate uopće brinuti oko toga hoće li vam kratke hlače ograničavati pokrete. Budući da su dužine do iznad koljena, neće vas zatezati u području koljena niti bedara. Imaju dodatnu vezicu oko struka kojom ih možete dodatno stegnuti ili olabaviti. Birajte boju koja vam najbolje odgovara i upotpunite svoj sportski stajling.

Kratke traper hlače – provjeren odabir za ljeto

Ova vrsta kratkih hlača za muškarce odličan je odabir za sve ljubitelje trapera. Ako se ubrajate u tu skupinu, onda će se kratke traper hlače sigurno uklopiti u vašu garderobu i postati temelj svakodnevnih ljetnih odjevnih kombinacija. Na Bolf online potražite razne modele traper hlača koji se razlikuju po kroju, dužini nogavica, boji i ostalim sličnim karakteristikama. Klasične modele na kopčanje pomoću patentnog zatvarača i dugmeta idealan su odabir za casual situacije, dok su nešto elegantnije one s podesivim strukom pomoću vezice i modernim zasjenjenjem s prednje i stražnje strane. Ne treba zaboraviti niti na muške kratke cargo hlače od trapera koje će se svidjeti svim ljubiteljima vojnog stila. Svi modeli kratkih hlača za muškarce odlično pristaju causal, urbanim i elegantnim odjevnim kombinacijama, ovisno o ostatku garderobe.

Traper hlače su odlično rješenje za šetnju po rivi ili za izlazak s društvom. Najpopularnije su plave, međutim možete birati između sivih, crnih te modela s raznim uzorcima. Možete ih nositi na casual majicu i duksericu, ali i uz elegantnu košulju i modne tenisice.

Muške kratke hlače za one koji cijene udobnost

Kad su vani visoke temperature, potrebno je nositi odjeću od prirodnih materijala. Takve su, primjerice, pamučne kratke hlače. Zahvaljujući njima možete kreirati casual i elegantan stajling. Najpopularnije su one zemljanih tonova, premda svi koji se žele istaknuti u gomili mogu birati one jakih i intenzivnih boja.

Što kažete na cargo muške kratke hlače također od pamuka i elastina kojima vaš stajling možete podići na višu razinu? Odlično pristaju na obične majice s okruglim ili V-izrezom, a možete ih kombinirati i s karakterističnim polo majicama. Ako se spremate za neku posebnu prigodu, odaberite elegantnu košulju i loaferice. Boju obuće uskladite s bojom remena ili nekim drugim modnim dodatkom.

Kod odabira savršenih kratkih hlača razmislite o materijalu izrade, o dužini nogavica te o kroju. Na tržištu su dostupne u svim veličinama i bojama, tako da ćete sigurno odabrati one koje u potpunosti odgovaraju vašim potrebama. Stoga, nemojte više čekati; posjetite Bolf.com.hr, pretražite bogatu ponudu i naručite omiljene kratke hlače već danas.

Sponzorirani članak