COVER magazin.com

Zašto muškarce privlače starije žene?

Zašto muškarce privlače starije žene?

I dok je u prošlosti apsolutni trend bio imati mlađu djevojku danas sve češće muškarci biraju djevojke starije od sebe.

Isto tako, do prije nekoliko godina na svim top listama najseksipilnijih žena prosječna dob je bila 18, a danas je 29 godina, a neobično je i da se žene s 45 godina danas pojavljuju na tim istim top listama.

Što se promijenilo i što to muškarce privlači starijim ženama?

– Manje su sklone histeriji i dramatiziranju –

Mlađe žene više dramatiziraju oko svake sitnice. Možda zbog toga što mlađe žene imaju manje iskustva, možda zbog toga što prva slomljena srca više bole, ali s godinama žene u vezi postaju smirenije. Žene s godinama nauče odvojiti važne stvari od nevažnih tako da će rijetko stvarati dramu oko nevažnih stvari.

– One su neovisne –

Jedna od najboljih stvari kod starijih žena je njihova neovisnost. Naviknule su se brinuti za sebe i ne ovise ni o kome. Uglavnom znaju da im za sreću nije potreban muškarac tako da su nenametljive i neopterećene.

– One imaju zrelija prijateljstva –

Mlađe djevojke često su jako vezane za svoje prijateljice i svaku sitnicu moraju im prenijeti i analizirati zajednički. Da biste bili njen dečko moraju vas odobriti prijateljice. Žene s godinama više vjeruju sebi, sigurnije su i samopouzdanije te manje traže potvrdu od prijateljica. Ako ste dobili njeno povjerenje, to će biti dovoljno jer one ne konzultiraju sve prijateljice prije odluke.

– Više cijene zajedničko vrijeme –

Žene s godinama nauče cijeniti vrijeme tako da što više obveza i same imaju više cijene vrijeme koje provodite zajedno. One će se potruditi zajedničke trenutke iskoristiti maksimalno, ali neće od vas očekivati da puno vremena provodite s njima. Mlađe djevojke češće očekuju da im posvetite sve svoje slobodno vrijeme.

– Imaju više novca –

To ne znači da ćete vi imati više koristi, nego da to koliko vi imate novca ženama s godinama postaje sve manje bitno. One imaju dovoljno novca da si mogu priuštiti ono što im treba.

– S njima je razgovor bolji –

Ako ste pomislili da vam je dosta priče o kozmetici, cipelama i torbicama, izađite sa djevojkom starijom do vas. To je vrlo jednostavno, iskustvo se stječe s godinama, tako da će žene što više imaju godina imati i više tema za razgovor. One imaju više iskustva i zanimljivih priča. Istovremeno, one su naučile i slušati.

– Imaju više iskustva –

Znaju se nositi s problemima i iskušenjima koja nosi veza. One imaju više veza iza sebe te sada imaju realnija očekivanja od veze. Starije žene više cijene kulturno ponašanje nego što očekuju da ih se tetoši i da im se udovoljava, te takve veze imaju veće šanse za uspjeh.

– Imaju više seksualnog iskustva –

Žene su s godinama sve bolje u krevetu. Nestaju nesigurnosti i strahovi, te se starije žene bolje osjećaju u svojoj koži.

– S njima su bolji izlasci –

S godinama sve manje žena se opija i glupira te ćete vjerojatno imati zanimljiviji spoj sa ženom starijom od sebe nego s mlađom. Imaju više iskustva i znaju kako spoj učiniti zabavnim.

– One znaju što žele –

Žene s godinama jasnije vide što žele u životu.