19. srpnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Top brandovi muških satova – koji su najbolji i najpopularniji

Bez obzira na različite modele satova postoje određeni brandovi koji su jednostavno nezaobilazni.
Top brandovi muških satova

Top brandovi muških satova – koji su najbolji i najpopularniji muški satovi

Muški sat je neizostavan modni dodatak, te se uglavnom prilagođava stilu odjeće, kao i životnom stilu. Muškarcu koji je najčešće u odijelima za svakodnevno korištenje odgovarat će drugačiji sat od muškarca koji preferira sportski ili casual stil. No, vjerojatno će mnogima trebati dva ili više satova kako bi ih uklopili u različite stilove, za različite potrebe i različito vrijeme. Muški satovi su nešto što može gledati kao jedan za sve prilike, ali i kao mogućnost promjene i detalja koji ćete kombinirati s drugim stvarima. Ovisno o tome da li preferirate imati samo jedan sat ili njih više, prilagodite i svoj izbor. Ukoliko preferirate imati samo jedan sat, neka on bude neutralniji kako bi vam odgovarao s različitim bojama i u različitim prilikama. S druge strane ako već imate neutralan sat, tada sat može biti i nešto drugačiji.

Bez obzira na različite modele satova postoje određeni brandovi koji su jednostavno nezaobilazni. Unutar svih tih brandova postoje cjenovni razredi, i velike oscilacije u cijeni od jednog do drugog sata, te se za svakog može pronaći nešto.
Ukoliko želite dobar sat, neka bude neki iz kolekcije slijedećih brandova satova:

muski-satovi-1

– Rolex – Rolex je brand koji je mnogima sinonim za satove, statusni simbol i nešto što je više od sata. Rolex se uvijek spominje kod muških satova, čak i kada se ne razmišlja o kupovini sata toga branda uzimaju se u obzir stilovi koje predstavi Rolex.

.
muski-satovi-2

– Breitling – Nekima možda manje poznat brand muških satova, ali po mnogima spada u top brandove muških satova.

.
muski-satovi-3

– Omega

.
muski-satovi-4

– Cartier

.
muski-satovi-5

– Swatch

.
muski-satovi-6

– Guess

.
muski-satovi-7

– Fossil

.
muski-satovi-8

– Seiko

.
muski-satovi-9

– Casio

Najbolji muški sat

Postoji kategorija najskupljih ili skupih satova, koja je posebna kategorija, te mnogi od tih satova koštaju kao prosječan stan. Stoga na taj način ne treba promatrati satove. Više: Top 5 najskupljih muških satova – M stil

Najbolji sat će biti onaj koji vama optimalno odgovara te je najbolji omjer uloženog i dobivenog. Također, da bi sat mogao se svrstati u kategoriju najboljih potrebno je da vam odgovara stilom. Dakle kod definiranja najboljeg sata potrebo je uzeti u obzir

 • omjer cijene i kvalitete
 • cijenu koju si možete priuštiti
 • izgled sata koji vam odgovara
 • klasični ili pametni sat.

Dakle, popularnih i dobrih brandova muških satova uvijek ima više. Stoga bi bilo dobro pri izboru uzeti u obzir gore navedene elemente kako bi što jednostavnije izabrali koji je najbolji za vas muški sat.

Najpopularniji muški satovi

Popularni muški satovi uglavnom se gledaju iz dva kuta. Jedni su brandovi koji su uvijek prisutni i popularni, a drugi su koji se pojave svakih nekoliko sezona, bilo da se radi o novi brandovima, ili postojećim koji u datom trenutku odskoče. Među najpopularnije brandove muških satova spadaju:

 • Casio
 • Seiko
 • Omega
 • Tag Heuer
 • Citizen
 • Patek Philippe
 • Hamilton
 • Montblanc
 • Daniel Wellington
 • Rolex

Mnogi od popularnih brandova klasičnih satova imaju i linije pametnih satova, stoga ne morate unaprijed odlučivati da li želite klasični ili pametni sat, te tek nakon toga krenuti na izbor branda, nego možete i obrnuto.

Pročitajte i: