19. srpnja 2024.

M stil

Lifestyle portal za muškarce

Muški načini za ublažavanje stresa

Stres je postao svakodnevan i bez obzira čim se bavili ne možemo mu pobjeći. Žene imaju svoje načine ublažavanja stresa, muškarci svoje.

Muški načini za ublažavanje stresa

Stres je postao svakodnevan i bez obzira čim se bavili ne možemo mu pobjeći. Žene imaju svoje načine ublažavanja stresa, muškarci svoje. Ne odgovara svima isti pristup, a kakav god izabrali bitno je da kod vas smanjuje stres.

Ovo su neki od načina ublažavanja stresa:

–    Budite body bilder – Ako ste u lošem raspoloženju i trebate izbaciti nagomilani stres jedan od dobrih načina je da odete u teretanu. Fizička aktivnost pomoći će vam da se oslobodite stresa, ali će utjecati i na vaš izgled.

–    Budite Rocky – Trčite po stepenicama, po parku… trčite više nego i duže nego što mislite da možete. Nakon toga izbacite ostatak energije na boksačkoj vreći.

–    Budite padobranac – U doslovnom smislu riječi skok s padobranom će vam pomoći da se osjećate potpuno drugačije i da zaboravite na svakodnevni stres. Slično će biti i s nekim drugim neuobičajenim aktivnostima.

–    Budite šmokljan – Provedite više vremena nego inače za kompjuterom, proučavajte neke gluposti i nevažne stvari koje su vas oduvijek zanimale. Prijavite se na društvene mreže, igrajte igrice…

–    Dobro jedite i dobro spavajte – Ovo čak nije niti previše komplicirano, a prilično je učinkovito.

Vezano:

Stres – kako se nositi s njim i kako smanjiti stres [ SELFHELP ]

Kako se riješiti stresa i anksioznosti

Kako se NE boriti protiv stresa [ SELFHELP ]